To uker igjen!!

hei alle kjære lesere!!

Ja, rakk ikke å blogge så mye i går så da kan jeg fortelle om dagen nå da. Kristin og jeg våkna faktisk veldig tirlig på lørdag. Vi er veldig stolte, men vi våkna fordi det var veldig varmt på rommet fordi vi hadde lokka døra og sola skinte utafor vinduet. Vi bakte også ferdig oreo kaka. Også lagde vi smoothie!!


dette er resultatet på kaka!!(bildet vert veldig lite!!)


smoothien!! (lite blide her også!!)

Ja da har vi kommet til dagen i dag! Idag vakka mamma Kristin og meg klokka 08.50 ca. for da skulle vi komme med gaver på senga til pappa. Han har egenklig burdsdag i morgen men mamma skal dra tilig i morgen så da tokk vi det i dag! Ja Kristin måtte dra klokka 10.30 i dag.. jeg dro på 4H klokka 12. Vi var på høydebane, jeg klarte det ganske bra synes ikke det var så vansklig... har vert der en gang før for to årsiden å vi gjorde akkurat det samma nå som vi gjorde da. Etter det var jeg og Ane en liten tur ute, vi bare hang litt rundt mens søskna våre var på kino. Etter det har jeg bare rydda rommet og spist trollkrem.

Ja får fortelle litt om overskrtiften også da. Nå er det bare to uker igjen til vi skal på leirskole i Solåsen. På fredag fikk jeg vite at jeg får sove på rom med de jeg vill sove på rom med, når jeg fikk vite det vart jeg utrolig glad!! GLEDER MEG UTROLIG MYE NÅ!! skal jo dra med mange gode venner!


ja, da avslutter jeg med et bilde som er tatt på skola på fredag!( jeg er hun til venste og hun til høyre er Ane)

- hva har du gjort i dag?

Ina ♥
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

loveuzz4ever

loveuzz4ever

14, Oslo

Vi er to jenter som kommer til å skrive om hverdagen vår og kanskje det kommer litt om kjendiser!! <3 Kontakt/sponsing: loveuzz@live.no

Kategorier

Arkiv

hits