Lite blogging!

Hei alle sammen!!!♥

Nå sitter Kristin og jeg på golvet på rommet mitt, og koser oss før vi skal på dansing. Etter vi kom hjem fra skola i dag har vi gjort lekser og lagd middag. Vi erganske stolte av at vi har klart å gjort lekser og ikke sitte på datan istede får å gjøre lekser!

ja har ikke blogga på en stund nå jeg, i går rakk jeg ikke fordi jeg var hos Wilma en tur rett etter skola tilmiddag også dro jeg på håndballtrening, da jeg kom hjem ringte Silje så da bestemmte jeg meg får å dra på skola for å spille fotball med hun, Ane og noen gutter. så når jeg kom hjem var klokka 21.30 så da spiste jeg litt mat dusja og la meg var sliten så jeg orka ikke mere!

Ja jeg vet ikke om det blir noe blogging i morgen men jeg skal prøve. Skal pakke og gjøre lekser. Skal pakke til jeg skal til Idre rett etter skola på Fredag, det er håndball greier. Også skal jeg jo på håndball trening i morgen da!!


dette bildet er tatt i går! det er Ruben( 6) han er broren min!

Ja, i går når jeg fikk vite at Sigrid Shjetne var funnet død, vart jeg veldig trist for hun er jo bare 16 år så hun fortenerå leve lenger!!R.I.P Sigrid, hvil i fred!!<3

men nå må jeg skifte skal på dansing om 30 min!

- hva har du gjort i dag da`?

 Ina♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

loveuzz4ever

loveuzz4ever

14, Oslo

Vi er to jenter som kommer til å skrive om hverdagen vår og kanskje det kommer litt om kjendiser!! <3 Kontakt/sponsing: loveuzz@live.no

Kategorier

Arkiv

hits