MANDAG!!

hei!

Akkurat nå sitter jeg rommet mitt, spiser pingles som jeg kjøpte i Svergie. Jeg skal vel egenklig gjøre litt matte lekser, har prøve på fredag og ingen flere matte timer på skola så jeg får vel gjøre litt matte etter jeg er ferdig med å blogge.
ja jeg kan da fortelle litt om hvordan jeg hadde det i helga da. Rett etter skola på fredag tokk håndball laget bussen til Idre (det er i Svergie) og det tar ca. 2 timer dit. Vi fikk en baggette, eple, yougert og eple juice på bussen. Når vi kom fram fikk vi ca. 30 min på å skifte og gå til håndballhalden, det tokk kanskje 5 min å gå dit så det var ikke langt. Etter 1 1/2 trening skulle min hytte lage middag(det var delt opp i to hytter, men det var en dør mellom som vi kunne åpne så det var på en måte to hytter). vi skulle lage ti pizzar men vi lagde bare ni, men det var nokk fordi det var mange biter igjen. Etter det var det den andre gruppa som skulleha underholdning, de hadde noen vitser og gåter, etter det var alle med på morder i ringen, det er at alle sitter i en ring så er det en som går rundt å prikker alle på ryggen, den som får tre prikker er morder og den som får to er poleti og skal sitte i midten, resten får en prikk, morderen skal prøve å få øvekontakt men de andre, vis morderen får kontakt men en vanelig kan morderen blonke til den og da dør den vanlige, politet sin jobb er å finne ut av hvem som er morderen. ja etter det skulle vi legge oss.
på lørdag hadde vi første trening klokka 10 tror jeg, den varte bare i litt over en time.Ja så hadde vi pause til teambilding, da var vi i høydebane, jeg gikk i høydebana med Karine mest men Eline gikk like bak men vi venta ikke på ho hele tiden. etter det var det trening igjen. Etter det begynnte min gruppe å planlegge underholdning. det var taco til middag den dagen. Ja, underholdningen vår var ikke så veldig bra, vi hadde lagd 15 spørsmål som de andre skulle svare på, etter det fortaltejeg og Eline noen vitser og gåter, ja jeg kan vell fortelle noen da: gåte: vis jeg har 5 epler og du har 8 bananer hvor mage pannekaker får da plass på taket?    svar: lilla fordi romvesner bruker ikke hater, det er en gåte som ikke gir mening, vits: har du hørt om gutten som kom hjem å sa til mamman sin at han hadde lært seg å lese, da spurte mamman hva har du skrivd da, han svarte det vet jeg ikke fordi jeg kan ikke lese!
ja etter det gjorde vi ikke så mye Ane lagde en spøkelse historie fordi det var noen eller veldig mange av oss som ville høre så da sa Karine, Eline, Carolina og jeg noen ting vi ville skulle være med!


Eline og Ane i skapet, vi gjemte oss i skapet får å skremme to stykker!


Ane og meg! <3

etter vi kom hjem på søndag dro Ane, Eline( en annen Eilne) på kino, Tina og Betina the movie. den var veldig spessiel, ledde ikke så mye som jeg trodde jeg skulle le men den var litt morsom!

Idag skal jeg bare gjøre lekser å slappe av, får snart besøk av bestemor og bestefar. Jeg er veldig sliten i dag etetr en lang helg og sånt så skal legge meg tirlig i dag for jeg har litt vondt i hode og halsen så jeg må slappe av fordi om 7 dager drar jeg på leirskole til Solåsen med klassa, solåser er i sandefjord. Ja også har jeg to små søsken som har vannkopper nå da så, mamma sier at jeg har hatt vannkopper men pappa er usikker så om jeg får vannkopper nå så får jeg ikke dratt på leirskole så¨alt jeg håper på nå er at jeg har hatt vankopper og ikke blir syk på noen måte!!
I morgen skal jeg på konfirmantundervisning etter skola, og etter detskal jeg på håndballtrening.

- hva har du gjort i helga da?

Ina ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

loveuzz4ever

loveuzz4ever

14, Oslo

Vi er to jenter som kommer til å skrive om hverdagen vår og kanskje det kommer litt om kjendiser!! <3 Kontakt/sponsing: loveuzz@live.no

Kategorier

Arkiv

hits