Gjesteinnlegg!!!

Heii lesere<3
Nå er jeg, kristin hos ina og hun gjør lesker og jeg bogger litt. Er fredig med det meste av leksene og koser meg bare litt nå<3 Vi har spist is og spist midag. Etter på skal jeg og ina på sånn film kveld med konfirmant gruppa som skal konfimere seg i kirka.. Det blir jo koselig med nesten alle i niende,også blir det godis da!!! Jeg gleder meg litt, men jeg håper det blir en litt morsom film da.., vil ikke se på en kjedelig film.

De bildene her tok ina da hun var i los christianos i teneriffe i høstferien i fjord. Min fine Ina!<3 Hun kose seg veldig bare så dere veit det ;-)
I dag på skole hadde vi nasjonaleprøver i norsklesing.. Det var ikke noe vanskelig, men det var ikke noe morsomt.. På fredag har jeg en stor matte prøve :'( Er ikke så glad i mate.. Men jeg gleder meg veldig til neste uke!!!! Da blir det leirskole i sandefjord!!!! Glder meg veldig! Det blir kjempe morsomt! Jeg skal ligge på rom med Ina, Ane og Silje! Mine bestevenner i niende!!!
Ja, men jeg tror jeg må begynne med de leksene som jeg magler da.. Ikke akkurat det jeg vil da..
Hade kos der videre i kveld! Min blogg heter kristinbakken.blogg.no så dere veit det, stikk gjerne innom og kommenter! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

loveuzz4ever

loveuzz4ever

14, Oslo

Vi er to jenter som kommer til å skrive om hverdagen vår og kanskje det kommer litt om kjendiser!! <3 Kontakt/sponsing: loveuzz@live.no

Kategorier

Arkiv

hits