Helg!!

hei kjære lesere!!

Jeg har desverre ikke hatt tid til å blogge noe denne uka, men jeg skal fortelle hva jeg har gjort nå da!

MANDAG: Da var Ane med hjem etter skola vi skulle gjøre ferdig fransk leksa, det var enmoteoppvisning hvor vi skulle forklare hva den andre hadde på seg. Etter vi var ferdig med må gjøre leksa begynnte vi å fikse nelglene til hverandre, men vi gjorde det så vi på nett-tv vi så faktisk på Eva og Adam XD vi hadde ikke noe annet å se på... når Ane skulle dra vart jeg med å gå litt så da fikk jeg meg en lufte tur da!

TIRSDAG: Etter skola hadde jeg konfirmat undervisning, etter det ble jeg med Kristin og venta på at pappa skulle bli ferdig på jobb så han kunne hent meg,orka ikke å gå hjem.. etter det dro jeg på håndballtrening!!

ONSDAG: DA HADDE JEG BURSDAG!!!!!! det var en utrolig korselig dag!!! På skola fikk jeg faktisk kake av de beste vennene som går ann å få..eller det var veldig flaut da for de sang for meg i kantina i matfri.. men kaka var god da, og tanken var god! etter skola ble Kristin med hjem, men Ane og Silje kom senere de skulle på konfirmatundrevisning før du kom! da de kom fikk jeg en blomt av dem, noen minutter senere fikk jeg SOMEDAY parfymen!!! jeg ønska meg den så jeg vart utrolig glad!!! litt senere dro vi på dansing!! vi lærte litt nytt på dansen!! vi danser til This is love av Will.i.am.

TORSDAG: Etter skola var Wilma med meg hjem!! vi gjorde ikke så mye, bare snakka og kosa oss litt. Etter hun hadde dratt gjorde jeg litt lekser før jeg skulle på håndballtrening. På treninga fikk vi hjelp av målvakta til Elverum, han hadde målvakt trening, jeg er jo reserve målvakt så jeg var med!! Det var faktisk ganske gøy! kommer kanskje noen bilder fra treninga senere!

Ja det var det jeg har gjort denne uka hittil, du skjønner sikkert at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Imorgen skal jeg kanskje finne på noe med Siljesnuppa, men før jeg kan finne på noe med hun må jeg vaske badet... det er ikke gøy men siden jeg skal feire voksenbursdag på søndag så må jeg det!! Silje og jeg skal bake musffins tente vi.. men nå må jeg dra på 4H møte så kan hende jeg blogger litt senere i dag også!!


dette er et bilde fra leirskola..det var den første krabba jeg fikk!! hun fremste er Kristin <3

. hva har du gjort denne uka og hva skal du gjøre i helga?

Ina♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

loveuzz4ever

loveuzz4ever

14, Oslo

Vi er to jenter som kommer til å skrive om hverdagen vår og kanskje det kommer litt om kjendiser!! <3 Kontakt/sponsing: loveuzz@live.no

Kategorier

Arkiv

hits